Vores guide til at fælde træer

Ting du skal bruge til træfældning:
1. Hjelm med øre og øjne beskyttelse
2. chaps, røre helst med Kevlar mesh foring, der er designet til at binde op kæden i den uheldige hændelse du dine benmed en spinning sav. Yeouch.
3. stål tåede støvler og motorsav handsker (polstret med Kevlar) er også en god idé
4. tilsyn af en person, der har gjort dette før. Intet du har læst her eller andre steder kan erstatte vejledning af en erfarenlogger. Du kan dræbe dig selv en forbløffende antal måder med en motorsav, tyngdekraft og endda et lille træ.
træfældning

Trin 1: Vurdere område for fare.

Look for overhead farer såsom elledninger og døde eller hængende lemmer. Er baldakin af det træ, du planlægger at skærened viklet ind med en anden træ? Vær opmærksomhvor hårdt vinden blæser og dens retning dette kan påvirke faldet.Også være opmærksom på, at stejle virkningen af et nedskudte træ kan forårsage andre træer til kom brasende ned dinbløde hoved. Det betaler sig at være lidt paranoid her.

 

Trin 2: Vurdere træ for lean.

Stående det sted, hvor du ønsker træet til jord, holde op dine hænder til at omringe baldakin af træet. Derfra, tegn enimaginær linje lige ned fra midten af dine hænder dette vil fortælle dig magre af baldakinen. Hvis denne linje falder trefødder til venstre for træets base (som det gjorde i mit tilfælde) angiver en tre-mund side lean, som du bliver nødt til atkompensere når du foretager din notch skåret. Gang 90 grader til venstre eller højre og Gentag denne proces for at vurderefront-to-back lean af træet. Hvis det overhovedet er muligt, Planlæg at lade træet falde i den retning, det skæve og ladetyngdekraften virker for dig.

Trin 3: Gør din notch skåret.

Notch cut består af to krydsende nedskæringer, der konvergerer vinkelret i forhold til hvor du ønsker træet til at falde.Bredden af snittet skal være 80 procent af træets DBH (diameter i bryst højde). I mit tilfælde var mit træ omkring 10 inchesbredt mit bryst, den optimale længde for min ryk var otte inches. Også da min træ lænede sig tre fødder til venstre(ser træet) ønskede jeg at overkompensere og har til formål at jord mit træ tre fødder i den modsatte retning.