Besøg den bedste tandlæge i byen for at overvinde din Dental angst

Selv den bedste tandlæge i Nykøbing Falster ved, at meget af vores patienter finde med deres tænder rengøres en “sjov” oplevelse. De fleste gør, fordi de ved, at jo mere regelmæssigt de kommer for vedligeholdelse, jo mindre sandsynligt er det at have en tand nødsituation. Dette er en god praksis, og vi er specielt glade for, at mangepatienter overvinde deres angst for at tage sig af deres tænder. Angsten for tandpleje er et meget almindeligt fænomen, der påvirker både børn og voksne. Selv blandt vores egne patienter finde vi nogle med dental angst, trods kommer til at se den bedste tandlæge i Nakskov området.

 

Undersøgelser har vist, at blandt regelmæssig dental patienter mellem 9 og 20% lideraf angst når de besøger tandlægen eller har en procedure gjort. Denne angst går opbetydeligt for patienter, der ikke har været i at se tandlægen for et stykke tid, da de erbekymret for, hvad en tandlæge kan finde og hvad retsmidler kan være forpligtet til atbringe deres tænder op til optimal tilstand. Der er en endnu større gruppe, der vilaldrig komme i at se tandlægen, medmindre de har en tand nødsituation. Iundersøgelser, blev det konstateret, at 26% af amerikanerne, eller omtrent 1: 4,indrømmer, at de kunne bruge tandpleje til at forbedre kvaliteten af deres tænder ogderes samlede oral sundhed, men vil ikke komme at se en tandlæge, fordi de erovervundet af deres egen angst. Dette skaber en situation, hvor selv den bedste tandlæge skal engagere sig i beroligende disse bekymringer, at folk kan kommeind og deres tænder ordnet.

 

Som den bedste tandlæge i byen, vil vi fortælle dig, at den bedste måde at overvindeangst er gennem forståelse og fortrolighed. For at opbygge forståelse, skal du førstvide, hvad det er, at du er bange for og derefter Uddan dig selv om din angst. Når det kommer til dental angst, er bekymringer, de fleste små virksomheder, der har blevet eskalerede til overordnede bekymringer om tandlæger som helhed. Realiteten er, at nogle patienter er bange for nåle, andre er bange for den idé, at de kunne have ubehag, mens endnu andre er bange for, at de ikke har fuld kontrol mens i stolen. Alle disse er meget berettigede frygt, men vi kan isolere dem og arbejde et system, der virker gennem eller omkring dem for at gøre dit besøg langt mindre stressende.