6 Gode Råd Når Du Skal Vælge Psykolog

Om du har bruge for en Psykolog i København, Aalborg, eller Kolding så er de her tips noget du kan bruge når du skal vælge psykolog.

1. Få henvisninger
Starte med at spørge din praktiserende læge for en henvisning liste over psykologer. Du kan tilføje til denne liste ved at spørge familie, venner og andre leverandører af sundhedsydelser for anbefalinger. Tage sig tid til at forske psykologer legitimationsoplysninger. Som du indsnævre din liste, ring til hver psykolog kontor for at lave en konsulterings aftale at mødes og interview psykologen.

2. Tjek psykologens baggrund
Bestyrelsen certificering fra American Board for Professional psykologi er en af de vigtigste faktorer at overveje, når du vælger en psykolog. Det fortæller dig, at han eller hun har behov for uddannelse, færdigheder og erfaring til at yde psykologisk tjenester. Også bekræfte, at psykologen har ingen historie af uredelighed påstande eller disciplinære foranstaltninger. Du kan finde psykologen medicinsk skole, uddannelse hospital, certificeringer, og uredelighed og disciplinære historie på Healthgrades.com og statens hjemmesider.

3. Overvej psykologens erfaring
Erfaring om, når du står mentale sundhedsproblemer. Den mere erfaring en psykolog har med en betingelse eller program, jo bedre din resultater er tilbøjelige til at være. Spørg hvor mange patienter med din specifikke tilstand psykologen har behandlet. Hvis du ved, du kan har brug for en særlig form for terapi eller program, Spørg psykologen hvor mange patienter, han eller hun har behandlet ved hjælp af metoden og hvor godt de gjorde.

psykolog

4. Overvej køn
Det er vigtigt at føle sig godt tilpas med din psykolog køn, fordi du bliver nødt til åbent diskutere personlige oplysninger. Når det kommer til mental sundhed, er dit eget køn også en vigtig overvejelse. Psykologer bliver dygtigere i omsorgen for kvinder og mænd forskelligt. Spørg psykologen om hans eller hendes seneste uddannelse og erfaring specielt relateret til din tilstand og dit køn.

5. Vurder psykologens måde at kommunikerer på
Vælg en psykolog med hvem du er komfortabel taler og der understøtter dine informationsbehov. Når du først mødes psykologen, stille et spørgsmål og mærke, hvordan han eller hun reagerer. Han eller hun velkommen dine spørgsmål og besvare dem måder, som du kan forstå? Find en psykolog, der viser en interesse i at kendedig, der vil overveje din behandling præferencer, og der vil respektere din beslutningsproces.
6. Læs Anmeldelser
Læse, hvad andre folk har at sige om en psykolog kan give indsigt i hvordan han eller hun praksis psykologi, samt, hvordan hans eller hendes praksis drives. Patienttilfredshed undersøgelser typisk bede folk om deres erfaringer med planlægning af aftaler, ventetider, kontormiljø og kontor personalet venlighed. Du kan lære om hvor godt patienter har tillid til psykolog, hvor meget tid han eller hun anvender med deres patienter, og hvor godt han eller hun besvarer spørgsmål.